Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En vlogg där ni får hänga med en dag i mitt liv!

Ni får hänga med lite i mitt liv under en dag. Frisörbesök hos Bobby & Danijela och sen runt på stan som en virvelvind en hel dag. Avslutade med att vi totalt höll på att missa tåget påväg till Eskilstuna. Vi hämtade min nya bil och träffade mina grymma päron!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Läser ofta (de senaste) på din insta att du mår dåligt (uppfattas iaf så). Det är okej att må dåligt. Det är svårt att vara på topp jämt. Känner så väl igen mig om det du skriver.
  På dagarna jobbar jag konstant och därefter min hobby. Men när jag kommer hem så går hjärnan i 160. Tankar om absolut allt. Allt från vad bra allt är – till botten, fram och tillbaka.
  Men du ska veta att du är inte ensam, det finns alltid nån du kan vända dig till, prata igenom allt med. Finns alltid människor runt om som stöttar dig i vått och torrt. Man är aldrig ensam, även om de kan kännas så ibland. Tänkte skriva nått annat men ångra mig.
  Hoppas du mår bättre snart och att de onda tankarna försvinner. Du är en underbar person – kom ihåg det!

  Emilia Gunnarsson 2017-06-28 23:26:20
  Svara
 • hej! Jag tycker det är kul och intressant att följa dig och ditt liv, att man får träffa din familj, vänner och att det är ok att vara som man är. Detta är viktigt och det du gör betyder otroligt mycket för mig. hoppas att allt är bra med dig världens bästa Viktor. Jag har kollat igenom din youtube kanal och har nog sett alla videos säkert 6 gånger och jag blir liksom inte uttråkad för att du är en otroligt fin person som man bara vill följa. ska bli spännande att höra hur det går med körkortet. du är så otroligt bra. kram från mig som är ett stort fan och som också har ADHD. vi är bäst, vi med ADHD äger. tusen kramar från sara

  Sara Haraldsson 2017-05-28 08:55:08
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!