Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tips på var man kan lyssna på min bok som ljudbok!

Inlägget är i samarbete med min ljudbok & Nextory 

Blev väldigt glad när jag fick veta att jag faktiskt skulle få läsa in min egen ljudbok, känns bra när den kommer ifrån hjärtat. Anledningen till att jag faktiskt skrev den här boken är mycket pga av min egen uppväxt och att jag faktiskt på riktigt vill kunna hjälpa andra!

Som grymma Therese Lindgren berättar på sin youtube kanal så kan man höja och sänka hastigheten haha! Men när man lyssnar på min ljudbok tycker jag nästan man borde sänka lite, jag pratar ändå väääldigt snabbt! Jag har även ett grymt erbjudande till er där ni kan få lyssna gratis på min bok och även på resten av ljudböcker & e-böcker på Nextory’s app! Se mer HÄR.

Jag har redan lyssnat igenom den en gång så nu tänkte jag börja lyssna på någon annan ljudbok! Bästa avsnittet är när jag berättar om mina ( lifehacks att strukturera upp min adhd ).  Ha en jätte bra dag!

Inlägget är i samarbete med min ljudbok & Nextory 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Viktor! Jag lyssnar på boken och läser boken varje kväll och jag mår otroligt bra när jag läser och lyssnar och kan få ordning i hjärnan innan jag ska sova och det är ju viktigt att få ordning på tankar och funderingar. Din bok är den bästa som finns och det är viktigt det du gör att berätta om att ADHD är en superkraft och inte något dåligt. Hejja dig Viktor /sara

  Sara Haraldsson 2017-05-08 08:16:57
  Svara
 • Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en lång bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Svara
 • Hej!
  Mitt namn är Amanda.
  Jag är med i ett projekt som heter ”Hur kul som helst”, ett samverkansprojekt mellan Länsförsäkringar Göinge – Kristianstad, Agria och representanter från ridklubbar i vår del av Skåne.
  Vårt mål och syfte är att tillsammans arbeta mot en hållbar utveckling och ökad säkerhet inom ridsporten, samtidigt som ledarskap och god stallkultur är någonting vi pratar mycket om!
  Den 6/6-17 ska vi ha ett event i Knislinge, på Östra Göinge RF, där vi under förmiddagen/dagen kommer fokusera på hur bred ridsporten faktiskt är. Vi kommer utöver de klassiska grenarna som hoppning och dressyr även uppmärksamma körningen, islandshästarna, western, med flera (i form av olika uppvisningar)…

  Min uppgift inför det här eventet har blivit att fixa en speaker. Någon som kan vara en förebild för både yngre och äldre ryttare, men också för både tjejer och killar!
  Så min fråga till dig är helt enkelt om du hade varit intresserad av att hjälpa oss med detta? Samt hur mycket det hade kostat?

  Jag hoppas att du i alla fall funderar över saken, och att vi kanske till och med ses den 6/6! 🙂

  Med Vänliga Hälsningar
  Amanda Pierresdotter

  Amanda Pierresdotter 2017-04-24 14:36:06
  Svara
 • Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en lång bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Svara
 • Hej Viktor,
  jag blev jätteinspirerad och glad när jag såg dig på tv! Jag sprang till den närmaste bokhandeln för att skaffa din bok och tänker nu att alla andra i Finland ska också kunna läsa om
  dina erfarenheter. Jag älskar din bok! Kan ni snälla översätta den till finska?
  H: Tiina

  Tiina Roos 2017-04-22 17:33:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!