Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vi drar till Smögen över påsken!

Hade inte kunnat vara mer taggad idag!!! Vi drar ett tungt gäng med vänner ner till Västkusten och Smögen nu över påsken. Ska släppa alla spärrar och bara hänga med mina vänner och ha kul nu, inga jävla måsten eller något annat.

Är på riktigt så nöjd med mina senaste resor, min boklansering, mitt nya släpp av min nya låt, ska berätta mer sen. Så nu ska jag bara koppla ner internet och ta det lugnt!

Alla inlägg som kommer komma upp på bloggen nu under helgen är tidsinställda sen innan! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Kan inte Du skapa en ny kategori som heter ”mat” ? Där du både lägger ut när du äter ute men även typ sånt som du visar på din snap som du lagarbete hemma! Typ vilka recept du använder osv?

    Camren 2017-04-24 21:46:00
    Svara
  • Hej Viktor! Vi var i huset bredvid när ni förfestade . Såg dig när du skulle dra vidaree i en bil. Ingen trodde på mig när jag berättade att jag såg dig 😀 Men min yngsta son som är 13 år trodde på sin mamma, så han gick och kollade o alla våren fönster för att få som på dig 😀 ?

    Victoria lindh 2017-04-21 21:41:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!