Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ska ge bloggandet en ärlig chans!

Det var med bloggen jag startade en gång när jag var 15 år gammal. Och jag har gett det chanser och ibland gett upp. Det är mycket pga av min diagnos. Men jag försöker tro mig! Jag har gett mig fan på att ge detta en sista chans nu.

Bloggen var i många år något av det största jag gjorde. Dags att hitta en skrivglöd och börja dela mig av djupare texter som jag var bra på engång för länge sen! Vi gör detta tillsammans en sista gång! Skiter det sig, då lägger jag ner bloggen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Men Viktor du kan ju inte sluta blogga nu!

  Inte nu när alla vi som läst din bok vill följa ditt liv och veta hur det går för dig.
  Jag liksom säkert många andra bokstavsföräldrar /anhöriga har massor av frågor o funderingar om ADHD som du kanske kan hjälpa oss med.

  Så snälla lägg inte ner din blogg
  ????❤

  Kristina 2017-04-12 22:55:17
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!