Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Aqua Dental

I samarbete med Aqua Dental

l1020218

Det sjuka är nog att jag faktiskt inte har varit hos tandläkaren på över 3 år. Men det kändes så bra när Ida satte ihop mig med grymma Rikard som äger kliniken som jag gick och gjorde en undersökning hos nu i dagarna 🙂

l1020210

Det sjuka är nog att jag faktiskt inte har varit hos tandläkaren på över 3 år. Men det kändes så bra när Ida satte ihop mig med grymma Rikard som äger kliniken som jag gick och gjorde en undersökning hos nu i dagarna 🙂

l1020222

Träffade Alexander som är en jätte snäll kille på kliniken. Jag som har tandläkarskräck X 3000 fick jätte bra hjälp och han fick mig att kunna slappna av och förstå att tandläkaren egentligen inte är så farlig som dom ser ut 😉 Nej jag skojade bara! Men vi fick en sjukt bra kontakt och det gick väldigt smidigt att ta sig dit!

Jag gjorde en undersökning och fick veta att jag hade 4 hål men att vi kommer laga alla hål med laser och att det inte alls kommer göra lika ont som det gör att borra hål på riktigt som man gjort ända sen man var liten! Grymma Rikard och Aqua Dental hjälper mig väldigt bra!

l1020226

I samarbete med Auqa Dental

Jag ska tillbaka till Hammarbysjöstad den 23:e mars och då ska jag laga mina förstå 2 hål. Sen ska vi göra det igen och jag tänkte till och med avsluta med en tandblekning för att faktiskt göra allting på riktigt. Ska jag ändå laga 4 hål så kan man lika gärna göra det seriöst direkt!

Om ni som jag har tandläkarskräck så kan ni även kolla in den HÄR sidan där ni kan läsa hur man gör det bästa för att övervinna den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

    Svara
  • Hej Viktor frisk. Jag bara undrar om du och samir badran kommer fortsätta med låtarna och jag blev lite orolig för du och samir badran har bråkat lite. Ni får inte lägga ner samir och Viktor. För ni är bäst. Älskar er

    Albin 2017-03-16 17:16:27
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!