Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Meditationen är klar!

0607bc82e38c46c828bf0a527f6bee54_980x0_c_85_ns_v4

På något sätt känns det konstigt att avbryta tystnaden. Första dagens mörker när man inser att det är bara jag nu. Jag kan inte ta hjälp av något eller någon. När jag blundar så ser jag bara min familj, de jag älskar och hela livet har ramlat in i huvudet på några timmar. Tårar. Helt plötsligt insåg jag att min farfar inte finns med oss längre. Jag var med på hans begravning och jag har förstått vad som hände ända sedan dess. Men ändå var det som allt kom ifatt mig där.

I ett lugn, ett brus, en tystnad. Det är så svårt att beskriva i ord vad som händer i ens huvud när man bara sitter där. Jag fick upp bilder av så konstiga saker som har hänt, hur kunde jag ens komma ihåg det här?Jag fick upp bilder av min barndom, mina första kompisar, när vi bodde i mormors källare, flera bilder av Stockholm, stress, sena nätter utan sömn och ångest. Allt jag förträngt var i hälarna nu. Men efter 1 dygn så inser jag att tankarna börjar stanna upp något. Jag började förstå att jag inte gjort något fel, allt är mänskligt. Och jag började också förstå att livet gått för fort. Det är inte normalt att aldrig stanna upp och bara köra på, så till er som läser detta.

Stanna upp och se livet på riktigt! Hur svårt det än är.Jag blir rätt uttråkad, men det känns som jag suttit här i 10 minuter när det egentligen gått flera timmar. Min hjärna har aldrig upplevt det här lugnet förut. Jag har aldrig upplevt det jag gör här och nu.Jag har kommit till insikt, men jag har fortfarande lång väg kvar att vandra. Men jag kommer iallafall avsätta 20 minuter varje dag för att bara få vara med mig själv och mina tankar. För det är inte farligt, det är exakt vad jag behöver. n#Meditation


b9897384609a8e7f3ab57bfbd64954c4_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ramlade in här och på det här inlägget, väldigt kloka ord och ännu klokare att kunna göra förståelse för dom. Det är så lätt att man glömmer bort att stanna upp, tänka på sig själv och bara få vara med sig själv. Hjärnan rusar lätt iväg, vi har tusen saker att göra, vi ska på möten, träna och vidare dit och dit. Men det många glömmer bort är att stanna upp, precis som du säger och bara vara med sig själv. Vi har inget viktigare än oss själva och det ska vi ta vara på, hur ska vi annars orka ge vidare till andra. Fortsätt precis som du gör och var den du är!

  Caroline 2017-02-11 00:06:48
  Svara
 • Hej Viktor,
  Tänkte bara säga att du har en superbra blogg!! Du verkar vara en super härlig kille, godhjärtad, genuin, trevlig, snygg, schysst och verkar vara en som behandlar alla lika!! Grym röst har du också 😉

  Ha en bra vecka
  Viktoria!! 🙂

  Viktoria 2017-01-22 12:30:29
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!