Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Checkar ut tills på söndag och åker ut i skogen och mediterar..

HOT10-0517
Sociala medier har varit mitt liv så länge jag kan minnas. Men imorgon är det dags att åka ut i skogen och meditera i 3 dagar. Släppa på sociala medier, stressen, hetsen och allt som har varit under flera år. Jag ska få våga slappna av och hitta mig själv och kanske på något sätt hitta tillbaka till den plats jag stod på för några år sedan.

Den här världen, är grym! Jag älskar hur jag har kunnat bygga ett media landskap och gjort allting som jag har gjort under flera års tid, upplevt, och skapat. Men mest av allt så tycker jag det är synd att man har suttit med telefonen i handen konstant sen man var 15 år typ. Jag är redo att släppa det här lite nu, börja leva. Och på riktigt kunna hitta balansen i livet! Meditation. Välmående. Hälsa! Det är vad den här våren ska handla om!

Processed with VSCOcam with c2 preset

Processed with VSCOcam with c2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter bra!! Vad är det för meditationsläger? Jag är också nyfiken på att börja meditera!

  Kalle 2017-01-21 12:41:26
  Svara
  • Svar på Kalles kommentar.

   Meditationslägret ligger vid Lammhult! Om du mailar mig på viktor@mindmakerspr.se så kan jag kontakta dig 🙂

   viktorfrisk 2017-01-23 10:16:43
   Svara
 • Ska du till järna??

  Sofia 2017-01-20 17:58:05
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind