Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Årsresumé – Maj

maj
Vi gick mot Maj och släppte både ny musik och deltog i Fångarna på fortet som sändes sen senare under hösten! Jag spelade in en reklamkampanj med Nilsson Shoes och FEETFIRST. En rolig månad som hade mycket oväntat och roliga turer ut med båten i Stockholms skärgård.

1. Vi släppte låten ” Fick feeling ” som var tanken att bli en sommarplåga. Vilket den också blev till viss mån! Vi skrapade ihop 9 miljoner streams under den här sommaren och kom en dag ända upp till 2:a plats på Spotify topplistan!
2. Jag var med och spelade in Fångarna på fortet som senare under hösten sen släpptes på Tv4! Det var coolt att vara där på fortet och fick vara med och se hur allting gick till! D
3. Jag spelade in FEETFIRST kampanjen med bl.a Bianca Ingrosso och Martin Björk! Vi spelade in en hel dag och sen gick kampanjen rullandes på TV4 hela hösten! Det var det första stora reklamjobbet jag har gjort faktiskt!
4. Spelningarna började rulla och vi var igång med sommarens alla spelningar som vi senare kunde räkna till 92 stycken totalt. Fattar inte hur vi orkade! Fattar inte!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson