Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Årsresumé – April

april
Jag gick nästan in lite i depression minns jag i April. Varför vet jag inte.. Men ett tag i livet rullade allt så fort så man sprang i kapp för att hinna med! Så april blev på något sätt en stopp kloss där allting varvades ner något! Hur som helst så körde jag på i ett bra tempo även den här månaden med både spelningar och nya utmaningar! Som tillexempel Eurovison där jag var sociala medier reporter hela veckan!

1. Vi körde på med våran podd och som gick upp till ” 1:a plats ” på Itunes den här månaden! Det var så sjukt att vi faktiskt hade lyckats med ett så stort mål!
2. Jag körde rakt på med nya utmaningar och ställde upp som sociala medier reporter på Eurovision song contest när vi hade festen i Sverige i globen! Hela veckan hängde jag med och intervjuade artister och kollade vad Frans höll på med!
3. Jag körde på med jobbet på Mindmakers PR och fick lära mig grymma saker och det blev en bra utveckling och fortsättning på vad jag hållt på med innan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind