Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag är Nellie!

IMG_2594

Den här tjejen har jag känt i flera år! Hon är grym, hon kör på och trots sin unga ålder så har hon skapat det många andra skulle drömma om! Men platsen i rampljuset och hetsen runt allt är inte lika lätt alltid. Jag älskar hur Nellie delar med sig av boken om hur hennes liv har varit och hur det kan bli bättre på så många sätt! Jag kommer stötta den här tjejen genom allt.. Lite läskigt att ha följt henne så länge och snart är hon 18 och får gå med ut.

Du är en stjärna Nellie och en stor förebild för både mig och andra i alla åldrar. Förändras aldrig och var den du är! Då kommer din framtid vara så ljus och framförallt väldigt rolig! Jag kommer följa dina steg, utvecklingar och allt du tar dig åt. Du och din familj är min familj. Tack för att ni släppt in mig och att jag vara endel av er! Boken finns i alla affärer där du hittar böcker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind