Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Grymt tävlingstips!

metromodetips
Som ni vet så har jag en adventskalender så 4 luckor öppnas med stora företag som jag valt att samarbeta med! Nu kommer luckan ifrån Shopcorn som fortfarande är igång. Som modebloggare är jag väldig glad över det här samarbetet. Nu har man chans att vinna 2 vita skjortor båda är ifrån Ciszere och finns även att köpa på Shopcorn.

Gå in på min Instagram och tävla du med. Reglerna är att du ska tagga en person du skulle vilja ge skjortorna till och skriv varför den ska vinna samt följa Shopcorn så du kan vinna. Riktigt grym julklapp om inte annat! Nu ska jag försöka fixa julens sista ärenden innan jag tar helg och åker hem till Eskilstuna några dagar!

instagramup

Tävlingen är på min Instagram. Och inlägget är i samarbete med Shopcorn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!