Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Årsresumé – Februari

februari2
Äntligen är vi inne i februari och vi ställde upp i Melodiefestivalen 2016 med låten – Bada Nakna! Det var nog det sjukaste jag gjort i mitt liv när jag helt plötsligt stod i endast kalsonger och hoppade i en pool. Tror inte riktigt jag fattade vad som hände när det väl hände. Haha! Sen drog vi direkt mellan delfinalerna till Thailand och jag fick besöka det sjukaste och lyxigaste hotellet jag har varit på, Sri Pan Wa.

1. Vi fortsätter träna till Melodifestivalen och tillslut strypte vi även maten så man satt där som en kanin och käkade sina små blad varje dag! Haha det min personliga tränare inte visste var att jag tyvärr smög åt upp en chokladboll ibland mitt i natten när jag fick cravings!
2. Melodifestivalen – Bada nakna, sjukaste jag gjort! Wow
3. Direkt från scenen till Arlanda och jag och Stephanie drog till Thailand och ett lyxhotell man inte snackar bort på ett bra tag! Hem direkt sen igen och åka vidare på våra deltävlingar i Mello…

 

februari1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson