Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Några saker jag önskade någon sagt till mig för 5 år sen

kickassar shue
1. Du behöver aldrig vara rädd för att misslyckas! Du kommer göra det flera gånger varje dag och det enda du måste se dina förluster på är att de öppnade dörrarna till ett ännu bättre liv!

2. Du får inte ta åt dig av vad de här människorna runt dig säger. De ända allting handlar om är avundsjuka och hat. Det enda du ska fokusera på är dina egna mål och handlingar. Försök att förstå livets spel! Det är ändå du som står med facit i hand.

3. Det viktigaste är inte alltid att vara bäst. Det viktigaste för dig Viktor är att du alltid gör ditt bästa och försöker trots att modet tar emot. Våga bara släppa spärrarna ännu mer och flyg fritt!

4. Du är bra som du är! Dina handlingar, snesteg, framsteg och motvind som medvind kommer forma dig till den du kommer bli. Valet har alltid vara ditt och det finns alltid två vägar! Välj smart!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hei! Vil bare si takk for at du deler og gir så mye av deg selv, Viktor! Du virker å være et herlig hjertevarmt menneske som sprer glede og energi til dine venner og oss som får følge deg via sosiale medier. Digger åpenheten din! Det står det stor respekt av og det har så stor betydning for mange her ute i verden. Som person har du blitt et forbilde for meg. Verden trenger gode mennesker som deg! Drit i alle som rakker ned på deg! Takk for at du er den du er og at du lar oss ta del i livet ditt!? ??

    Simen 2016-12-21 18:45:55
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!