Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tacokväll + film med Gabriella!

blogg1 blogg2 blogg3
Älskar tacos! Dom som följer mig vet det. Jag kan äta det minst 1 gång i veckan och jag har faktiskt gjort det senaste 2 åren. Det har varit rätt mycket jobb på sistonde så därför har det varit lite svårt att slänga upp inlägg varje dag men nu och fram tills vi inleder det nya året ska jag satsa på att sätta bloggen framför mycket annat. Jag hoppas ni har en ett grymt decembermånad. Jag har lite julklappar kvar att köra på med, men snart är jag klar med det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!