Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kom till NK på Fredag och häng med mig & Mastercard!

Detta inlägg är ett samarbete jag har med Mastercardmastercard4

Nu på fredag mellan 17-19 kommer jag att befinna mig i mastercards rimstuga på NK och skriva julrim med er! Haha jag kan säga redan nu att jag inte är världsbäst på det här men ska göra så gott jag kan såklart! Om du eller din familj eller mamma eller pappa handlar julklappar för 2000 kr så hjälper vi till med rimmet! #mastercard #priceless

Såå kom till NK på fredag och häng med mig några timmar i rimstugan! Läs mer här!

mastercard1 mastercard3 mastercard2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Asså Viktor du är så jävla snygg!!!! Kan du dela lite? <3 älskar din och Idas podcast den är så bra och rolig, följer din blogg nästan varje vecka och asså du är så inspirerande, älskar dig!!!!<3 följ min instagram så är du supergullig (nelliekarppinen OBS: Nellie med ett N) asså kan fortsätta att skriva mer om hur mycket jag älskar de du gör! <3 btw undrar en grej, vill du träffa mig och prata lite, bara om liv och så skulle vara kul att ha en vuxens persons erfarenheter, kontakta gärna om du vill (nellie.karppinen@icloud.com) <33

    Nellie Karppinen 2016-12-21 21:11:03
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand