Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tillbakablick och sömnprat

Nu ligger jag antagligen i en liten hytt på flygplanet och sover. Kanske drömmer jag om förra gången när jag var i LA? Jag är förresten ganska så rolig när jag sover. Kanske till och med roligare än när jag är vaken? Jag brukar säga en massa konstiga saker och senast någon hörde mig ligga och svamla så hade jag sagt: Jag dricker mjölk och har det grymt med livet! Vet inte om jag tycker att mjölk är så himla ”grymt”?

Såhär ”grymt” hade jag det i alla fall förra gången jag var i LA!

dsc_2436-1 dsc_2731-1 dsc_2808-1 dsc_3109-2-1 dsc_3309-1

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!