Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tillbakablick och sömnprat

Nu ligger jag antagligen i en liten hytt på flygplanet och sover. Kanske drömmer jag om förra gången när jag var i LA? Jag är förresten ganska så rolig när jag sover. Kanske till och med roligare än när jag är vaken? Jag brukar säga en massa konstiga saker och senast någon hörde mig ligga och svamla så hade jag sagt: Jag dricker mjölk och har det grymt med livet! Vet inte om jag tycker att mjölk är så himla ”grymt”?

Såhär ”grymt” hade jag det i alla fall förra gången jag var i LA!

dsc_2436-1 dsc_2731-1 dsc_2808-1 dsc_3109-2-1 dsc_3309-1

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson