Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LA PEPP

DSC_9889
DSC_9893
DSC_9892
DSC_9897
DSC_9895
DSC_9894

Såååådär! Nu börjar det närma sig ordentligt, jag har varit och hämtat ut paket nu idag och börjar känna LA peppen! Träffade upp Ida Warg tidigare idag och spelade in 2 podcast avsnitt nu när jag ska åka iväg, vi hann även med 2 youtube videos som ska upp 1 i min kanal och en på hennes kanal. Fett nice! Ikväll är jag bjuden på halloweenfest, men jag är så trött och imorgon tidigt vid 08 så drar jag till Göteborg så det blir nog lugnt. Ganska lugnt iallafall, man vet ju exakt hur det där brukar sluta 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!