Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Världens bästa föräldrar

I samarbete med LinkedIn vill jag idag lyfta två jätteviktiga personer i mitt liv, två personer som alltid funnits där för mig och som jag älskar villkorslöst: mina föräldrar.

Mina föräldrar har alltid funnits där för mig och stöttat mig i alla mina val, stora som små. När jag var liten och hade svårigheter i skolan. Då fanns de där. När jag var nere efter en jobbig dag. Då fanns de där. När jag behövde råd inför ett stort beslut. Då fanns de där. När jag flyttade upp till Stockholm för att följa min dröm. Då fanns de där.

Och de finns här än idag. De kommer alltid med de bästa råden och stödet.

När det kommer till min karriär gör jag ju lite olika saker – jag är artist, jag bloggar, jag har en podd osv. Därför tycker jag att det är fullt förståeligt om det kan vara svårt för mina föräldrar att hänga med i vad jag gör på dagarna. Det varierar ju så mycket!

För att verkligen ta reda på om mina föräldrar vet vad jag jobbar med, bjöd jag med min pappa till mitt jobb för en dag i samarbete med LinkedIn och deras Föräldradag som de har varje år. Det visade sig att min pappa inte riktigt hade koll på vad jag gör – men nu hoppas jag han förstår bättre!

Min pappa är en stor förebild för mig och jag är så tacksam för allt stöd han ger mig i allt jag gör.

Pappa, mamma – ni är bäst! Jag hade inte varit där jag är idag utan er!

Läs mer om LinkedIns Föräldradagen.

I samarbete med LinkedIn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad fina dina föräldrar är och det viktigaste är att du tror på dig själv med det du håller på med!

    Sofija 2016-11-06 10:37:29 http://sofijasfashion.bloggo.nu
    Svara
  • Det spelar ingen roll hur gammal man är för ens föräldrar kommer man alltid att vara stolt över, älska mest, men även irritera på sig oxå även fast man vet att dem bara vill en väl.

    Zandra 2016-11-04 16:46:31
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand