Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag har på något sätt hittat tillbaka till att vara glad!

viktorsdag-8055 viktorsdag-8051 viktorsdag-8028 viktorsdag-8037 viktorsdag-8043 viktorsdag-8025

Några av anledningarna till att jag är så glad just nu tror jag är:

→ Jag åker till Los Angeles på tisdag tillsammans med bästa Josefine Forsberg och ska få hälsa på min polare Oskar och massa andra kompisar där nere! Vi har lite photoshoots inplanerat och massa annat, ska bli så jävla kul!!!

 

→ Jag trivs så bra i lägenheten just nu. Börjar komma in ordentligt och har fått ny säng, pappa har hjälpt mig ordna en grym garderob!

 

→ Känner att jag börjar få mer struktur och börjar komma in bättre i saker än innan! På något sätt hittat tillbaka till en bra livsstil och en livslust! Jag tycker det är roligt att leva igen!

 

 Jag tror att jag har en rolig vår att se fram emot! Nya projekt med Samir&Viktor, tänker satsa mer på min Youtube kanal där jag vill komma närmare alla som följer mig och låta er komma in mer i mitt liv och se hur herrn lever haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Stort tack till dig Viktor, för att du är så öppen och ärlig med livet, det är starkt gjort av dig och då vet man att man inte är ensam i saker! 🙂 Skulle gärna vilja träffa dig nån gång! 🙂

    Therese 2016-11-05 15:05:50
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!