Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Throwback

561a2228-1 561a2244-1 561a1662-1 561a2220-1

Amen dags att säga godnatt! Den här dagen har varit riktigt trött. Förstår inte hur man kan vara så trött hela tiden, exakt hela tiden. Men det blir nog bättre imorgon det är så mörkt ute så det är nog lite därför också! Sov gott hörrni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Grymt att du börjat blogga igen, riktigt inspiration!!
  Eftersom jag tycker du är en hel skön snubbe med rätta värderingarna och jordnära.
  Så skulle jag vilja ge dig ett av min egen designade mobilskal, du väljer utifrån dem jag har i min webbshop? eller om du skulle vilja luncha och prata entreprenörskap eller bara snacka liksom helt förutsättingslöst . Tror vi skulle få riktiga intressant samtal efter jag vi har samma värderingar och både är posetiva och glada och vill få det mest ut av livet. Men det lungt om du är upptagen eller har ingen lust. Men hör av dig om du vill ha ett skal, så fixar jag det med glädje??
  Ha det gött! /hampus (MICHAEL ARTZ)

  Hampus Sjöberg 2016-11-03 16:32:57 http://michaelartz.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!