Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pappa fick hänga med mig en dag på jobbet!

bringinyour
Kom hem sent idag från en rolig inspelning!! Så jävla taggad på att få se slutresultatet som är på fredag. Det blir en helt annan typ av video och man får lära känna både mig och mig farsa bättre! Vi fick låna Warners studio MFG, stort tack det var snällt! Nu är jag hemma och är ensam, ska kolla på en film och somna tidigt!

Orkar inte babbla om saker jag inte ens vet vad jag babblar om, någon bra film iallafall… Narcos har jag sett båda sässongerna x4 gånger. Nu får det bli något annat! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej bästa viktor frisk du är så jävla snäll och du tänker på alla som känner dig familjen och kompisar ?? kan du följa mig på instagram jag heter albin_sami_viktor kan du följa mig det skulle vara så kul ? ? hälsningar albin lindkvist ? ? ? hälsa till samir

    albin 2016-11-02 08:34:39 http://albin.lind@hotmail.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!