Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad kommer den här bloggen att handla om?

DSC_9807

Fick en liten fråga vad den här bloggen egentligen kommer handla om! Och från och med nu så kommer ni få hänga med mig runt varje dag. Jag kommer skriva om mode ibland men framförallt så blir det om vad som händer i mitt liv! I somras fick ni hänga med rätt mycket runt på min snapchat så jag tänkte att det blir lite mer som en djupdykningen i snapchat, fyfan vad jag babblar vet inte ens vad jag skriver.

 • Vad som händer i mitt liv varje dag
 • Musiken Samir&Viktor
 • Mode, outfits (vad jag har på mig)
 • Pocasten, (Den friska Wargen) 
 • Youtube videos
 • & Tankar och djupa inlägg

sommaren6
sommaren7

sommaren1

sommaren4

Yes och jag hoppas att ni ska uppskatta det, skriv gärna en kommentar vad ni skulle vilja se mer! Det kan vara bra för mig att veta?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Matbilder! Vad du äter, fikar allt sånt 🙂

  Ellen 2016-10-31 19:19:43
  Svara
 • Hej Viktor! Du verkar vara en sån underbar person och jag älskar att läsa din blogg, kolla din snapchat och din instagram, men framförallt eran podcast Den Friska Wargen. Jag tycker att du kan göra lite mode för tjejer i din ålder då jag är lika gammal som dig, olika tips hur man kombinerar outfits osv. Sedan liten tips på hur man lär älska sig själv, få bättre självförtroende osv. Hoppas du har en underbar kväll! Kram från Ronja

  Ronja 2016-10-31 18:46:39
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!