Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En filmkväll med mig själv helt enkelt!

DSC_9841-Redigera

En kväll hemma i soffan. Jag satte på en bra film och frusen acai till det! Haha det tar ett tag innan allting kommer lena upp lite men jag får väl hoppas annars får man käka den som en frusen klump. Vore ju tråkigt.

Fan hörrni! Jag har börjat älska de här med ensamma kvällar, helt ensam. Man blir typ tryggare i sig själv av det på något sätt! Riktigt grymt, nu ska jag iallafall försöka gå och lägga mig är så trött så ögonen… Eller jag har nog redan somnat. Nu. God natt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Tjenare Viktor! Du kommer förmodligen inte ihåg att vi snackat men vi hade lite fylle snack i somras på smögen??
  Tänkte bara säga att jag då fick stort intresse för dig men tänkte inte mer på det eftersom jag inte visste då att du va bi. Såg dock en instagram post att du hade kommit ut. Va nu bara tvungen att skriva till dig men Hahah vet inte vart jag skulle skriva så fick bli här! Du va verkligen sjukt fin, & en trevlig kille! ?

  Alexander 2016-11-02 22:58:22
  Svara
  • Svar på Alexanders kommentar.

   Tjena Alex! Inte vad jag kommer ihåg, men shit vad roligt! Hoppas allt är bra!!

   viktorfrisk 2016-11-03 18:41:16
   Svara
   • Svar på viktorfrisks kommentar.

    Hej igen!
    Du kanske kan skriva till min mail så kan vi snacka mer! Hade gärna pratat mer med dig. Sorry om du är i ett förhållande med jag hade gärna snackat mer med dig så kan jag förklara & visa vem jag är!
    Du är verkligen en sån kille som jag söker, du har allt! ??

    Alexander 2016-11-04 00:54:19
    Svara
 • Hej Viktor jag undrar om vad du hade gjort om en tjej hade svimmat framför dig? Det är bara du och tjejen, tjejen har ingen familj. Vad gör du då?
  Puss och kram älskar dig ?

  Hevin 2016-11-01 07:53:21
  Svara
  • Svar på Hevins kommentar.

   Haha jag vet faktiskt inte! Tror man blir rätt chockad om personen framför en skulle svimma av, de låter läskigt!!

   viktorfrisk 2016-11-01 10:15:36
   Svara
 • Hej viktor! kommer du och samir också köra sommarturne nästa år igen??

  Daniel 2016-10-31 23:58:58
  Svara
 • Tja! Undrar ifall du använder någon särskild hudkräm eller bodylotion? Och om du har några schysta tips på tishirts? Hade bäst

  Alexander 2016-10-31 23:23:53
  Svara
 • Tja Viktor! Jag har en del frågor jag gärna skulle vilja ha svar på i ett inlägg. Tack för att du är den du är, du är en inspiration för mig.

  Hur kan man tänka som tjej hur man klär sig eller shoppar i butiker, hur gör du när du matchar ihop kläder respektive färger för att det ska passa ihop?
  Vad för stil på kläder gillar du på tjejer?
  Vad har du för tips på att lära sig älska sig själv och få bättre självförtroende?
  Din bästa tips på att spara pengar och inte göra av med allt bara för att man kan?

  Ronja 2016-10-31 23:06:16
  Svara
  • Svar på Ronjas kommentar.

   Tack!!

   Hur kan man tänka som tjej hur man klär sig eller shoppar i butiker, hur gör du när du matchar ihop kläder respektive färger för att det ska passa ihop? Jag är ingen koll på tjejmode, men vore skoj att köra med lite nära naturfärger. Det är höst just nu och det går snyggt ihop
   Vad för stil på kläder gillar du på tjejer? Egentligen allt, har inte tänkt på något speciellt jag inte gillar.
   Vad har du för tips på att lära sig älska sig själv och få bättre självförtroende? Framförallt strunta i vad andra tycker 24/7 deras åsikter är ändå bara här och nu. Jag kommer varken ha dom med mig resten av livet, så det jag lär mig nu är för mig och inte för dem.
   Jag brukar ofta tänkta bort, de är väldigt jobbigt men man behöver det ibland!!
   Din bästa tips på att spara pengar och inte göra av med allt bara för att man kan? Jag är sämst på spara pengar men har en riktigt duktig pappa som hjälper mig med allt! 🙂

   viktorfrisk 2016-11-01 10:18:41
   Svara
 • Filmkvällar med sig själv har jag nästan jämt eller ensam är man väl inte när man har hund 🙂 Lyssnade på er podd idag, ett tips när man känner sig instängd i stress är att dra ut i skogen och pumpa ur sig själv totalt med intervaller, bästa känslan efteråt! 😀

  Therese 2016-10-31 22:41:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!