Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En ny resa tillsammans med MetroMode!

metromode

Såååådär! Äntligen börjar jag blogga på Metromode! Ska bli så jävla kul att äntligen få starta upp en blogg här och på ett eller annat sätt lära känna er läsare mycket bättre nu. Jag kommer även börja blogga mer via telefonen istället då jag inte har tid och springa med systemkameran i höggsta hugg dagarna i ända haha! Dessutom väger kamerajäveln bly, jaa ni fattar!

Ni som känner mig, ni gör det! Ni andra får väl eran tur 😉 att börja göra det i den här bloggen! Jag kommer iallafall att skriva om allt vad som händer i mitt liv. Det är musik, mycket arbete, jag bor oftast i en resväska och har en jädra massa bollar i luften konstant. Det blir ärligt och jag tror ni kommer få komma Viktor Andersson Frisk närmare in på livet i den här bloggen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • who knows? maybe I am

  Jag undrar om du har några bra dejtiningstips t.ex ställen man kan vara på/gå till? Hur går ditt dejtningsliv? någon på gång haha?

  Justin 2016-11-01 11:09:05
  Svara
 • Du verkar som en sån grym och inspirerande kille! Fortsätt med det du gör!

  Justin 2016-10-31 19:47:13
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!