Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ATT FÖRLORA SIG SJÄLV, MEN HITTA TILLBAKA IGEN

bror2

Hittat en sån grym livsglädje här nere! Nu vill jag bara hem till Sverige igen och starta igång. Under den turnén jag gjorde i somras med närmare 92 spelningar runt om i Sverige så tappade jag livsglädjen. Jag hade allt men ändå så hade jag inget, jag tappade mig själv och förstod inte vad som hände. Egentligen har jag nog aldrig varit så förvirrad i mitt eget sätt att vara och helt borttappad i känslor och vad som hände runt om mig.

Jag hade stängt av alla känslor bara för att orka. Jag stängde ner den glada killen som hela tiden ser livet som en oändlig möjlighet till att bara köra på, ha roligt, skratta och vara glad! Det yttre påverkar det inre och jag insåg att jag var närmare att förlora mig själv helt än att kunna fortsätta framåt såhär. Den här veckan har gjort bra för både kropp och själ.

bror3

Jag har alltid velat må bra. Alltid haft 100 bollar i luften och samtidigt faktiskt haft allt under kontroll. Det är lite svårt att förklara men tänk att det du tycker är det absolut roligaste du vet i livet blir tråkigt. Eller när din favoritmat tillslut slutar smaka så gott som det alltid gjort. När varje natt blir en kamp för att somna och hjärtat bara känns som en kall klump. Du bryr dig, du älskar, du saknar, du hatar, du vill. Men problemet är att du är så avstängd ifrån dig själv att det är läskigt nästan.

Alla människor som sett mig under sommaren, runt om i Sverige och folk som frågat om något varit fel. Jag har alltid sagt nej eller bara kört vidare, mitt race, min kamp. Vill be om ursäkt för att jag inte alltid kanske varit på topp. Eller inte be om ursäkt men bara förklara mig. Nu kör vi vidare, jag har så mycket att ge nu!

bror1

Livet är en kamp varje dag! Det är hela tiden ens eget val om man väljer att ligga kvar eller gå upp, om man väljer att säga förlåt eller fortsätta vara arg. Mina val, dina val. Jag kommer välja glädje framförallt från och med nu. Hitta en balans, och söka mer efter mig själv än innan. Jag vet vem jag är, stark i mig själv! Men jag tror alla människor aldrig kan sluta jobba med sig själva och hur vi mår och känner. När jag landar på Arlanda igen är det jag som ska visa vägen framåt, jag bestämmer över mig själv, mina känslor och vem jag är. Och hörrni! Tack för att ni följer min resa, vart jag än i världen är så står jag nära er! Ska försöka ge tillbaka för allt vad ni har gett mig också. Vi har en grym höst framför oss, nu kör vi!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Bästabästa Viktor! Fan vad bra skrivit, känner igen exakt vad du skriver även om det är så svårt att förklara med ord. All styrka till dig! Du är så jäkla bra, fortsätt bara kämpa så vet vi alla att du kommer lyckas hitta dig själv och glädjen igen. Styrkekramar

  Sofie 2016-10-10 23:23:57 http://-
  Svara
 • Viktor du ska veta att vänner och familj och allt folk runt om kring vet hur det kan va nöt man stänger ner sig själv.
  Jag vet hur det kan va för jag har själv varit där och jag är glad över att jag har underbara vänner och en underbar familj som stödjer mig ändå. Jag tycker att det du gör och kommer att göra fram över är så starkt.

  Så jag önskar dig lycka till och ha en bra och ha en underbar framtid med många leende och roliga stunder på scenen.

  Mvh Kim

  Kim Hambrink 2016-10-08 19:49:05
  Svara
 • Fortsätt så som du gör,man kommer längst när man är sig själv! Och i allt negativt så ser man även det positiva! Heja dig Viktor!

  Zandra 2016-09-30 06:34:13
  Svara
 • Viktor jag bara fortsätter att inspireras av hur mycket du delar med dig av tankar & känslor! Så skönt att höra att du hittat tillbaka till dig själv. Så tacksam för att fått träffa dig i veckan 🙂 heja dig! Kraam

  Alice Manneklint 2016-09-29 16:18:31
  Svara
 • Kvittar hur mycket man älskar en sak. Tillslut kan det bli för mycket. Man behöver stanna upp och andas för annars orkar man inte.
  Man behöver lyssna på sitt innersta men i bland glömmer man det.

  Kärlek till dig

  Mariachen 2016-09-28 22:31:34
  Svara
 • Jätte vackert inlägg❤jag svävar nu just mellan liv och död. Mår så dåligt och orkar inte mera, men det finns en pytte liten del i mig som säger att jag ska fortsätta kämpa, och jag gör det tills jag inte klarar mer. Du är en så stor förebild så tack för att du finns?jag älskar din och Idas podd och har lyssnat om den många gånger och ni gör mina dagar, för skulle inte såna som du finnas, så kan det hända att jag inte skulle existera idag. Tack❤

  Med vänliga hälsningar: En 14 årig tjej❤

  Linn 2016-09-28 22:06:14
  Svara
 • Jätte vacker inlägg❤mitt liv balanserar nu mellan liv och död. Varje dag är en ständig kamp, och jag vill inte mer. Men det finns en pytte liten del i mig som säger att jag ska fortsätta och att det en dag kommer bli bra. Du är en sån stor förebild och du gör mina dagar+din och Idas podd har jag lyssnat igenom tusen gånger för den e svin bra?tack för att du finns, för utan dig skulle jag knappast existera.

  Med vänliga hälsningar: En 14 årig tjej❤

  Linn 2016-09-28 21:42:46
  Svara
 • GRYM är du Viktor ❤️ Livet är tufft ibland för utan svackor kan vi inte nå de högsta topparna av livsglädje! Njut varenda sekund och gör livet till din egen underbara bergodalbana

  Charlie 2016-09-28 21:15:08
  Svara
 • Grymt inlägg! Du beskriver dina känslor så fantastiskt! Sluta aldrig vara du.

  Veronica Pettersson 2016-09-28 21:13:06 http://veronicapettersson.for.me
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che