Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ROADTRIP

Hej alla vänner! Nu ligger en ny vlogg uppe på youtubekanalen igen. Den här gången kör vi roadtrip från Sundsvall till Oskarshamn med flera stopp på vägen. Som alltid när vi är ute och flänger händer det roliga saker. Bland annat får vi en privatuppvisning i väntan på bussen på Arlanda, träffar en ny vän som heter Micke, kör snabba frågor i bilen och bjuder på en grym allsång mitt i spelningen i Sundsvall!! I och med att ni har fått vänta lite längre på ett avsnitt den här gången kör jag ett dubbelavsnitt, så håll ögonen öppna!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kul, vet att du har sjukt mycket att göra! men hade verkligen önskat att du gjorde en ny hårvideo där du visar exakt hur du gör steg för steg, och vilka produkter du använder! man försöker ju men blir aldrig så bra 🙂

    alex 2016-07-12 20:51:44
    Svara
  • Kul! vet att du har sjukt mycket att göra, men hade verkligen önskat en ny hårvideo! där du visar exakt i steg för steg och dom produkter du använder 🙂 man försöker ju men blir inte i närheten..

    alex 2016-07-12 20:49:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!