Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HEMMA PÅ LANDET OCH HÄLSAR PÅ

Ser ni hur skönt jag har det när jag ligger i min hängmatta på landet? Bestämde mig för att visa er min familj och där jag växte upp lite utanför Eskilstuna. Det är verkligen så skönt att få komma hem ibland och ladda om batterierna, även om jag bara kunde stanna i ca 24 timmar, hehe! Det absolut bästa med att komma hem är att få bli ompysslad (särskilt när man har ont i halsen) och att man får RIKTIG mat.

Någonting som också är väldigt roligt är att både min mormor och farmor bor jättenära. Därigenom kan jag slå tre flugor i en smäll när jag åker hem och hälsar på. I det här avsnittet så får ni bland annat se när mamma ger mig en huskur mot min onda hals och hur jag på grund av detta får lite smått panik över hur starkt och varmt det är. Jag tar även med er på besök hem till min mormor och farmor, där mormor berättar att hon varit på blinddate! Det var tyvärr inte riktigt hennes typ, men kul var det i alla fall…

Ha det bäst!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • i love you

  maja 2016-07-17 19:22:01 http://smink
  Svara
 • hej viktor frisk vad är ditt mobilnummer jag har skickat ett mail till dej

  maja 2016-07-17 19:21:35 http://smink
  Svara
 • Fan vilken underbar video o va roligt att farmor varit på dejt 🙂 Flera videos mini frisk 🙂

  Joanna 2016-07-07 23:05:57
  Svara
 • Jag fick hem en salig, men samtidigt tröstlös dotter från din och Samirs spelning i Katrineholm. Hon tyckte att den var bra, men hon är så försynt att hon inte klarade av att ta plats och knö sig vid autografskrivningen utan stod snällt och väntade på sin tur. I 50 minuter…. och sen var ni ju självklart tvungna att åka vidare. Nu undrar jag, curlingmorsa som jag är, om det finns någonstans det går att beställa idolkort med autografer.

  Christin 2016-07-07 00:23:13
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind