Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SAMIR&VIKTOR – ESKILSTUNA PARKEN ZOO

shoo

Kommer aldrig glömma 8-9 åriga Viktor Frisk som står och hoppar i takt med musiken till Branstacity Släckers vid Parken Zoo’s stora scen för 12 år sedan.. Med den enda som ville följa med och låta sin bror se sina största idoler, min syster!

Med kanske största drömmen att någon dag få stå där själv! Imorgon kör vi Samir&Viktor på Parken Zoo, jag hoppas verkligen att alla som kan kommer och kollar. Antar att detta blir ett stort ögonblick i mitt liv trots allt! Fan vad allting har gått fort, känns som allt det jag precis skrev hände igår. Ungefär! Jag är grymt taggad på att få köra där på söndag tror det är runt 18.30 och efteråt kommer självklart alla få en autograf!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ni är fan bäst !!! Tack för igår Viktor och Samir ❤️❤️

  Lollo 2016-07-04 11:04:09
  Svara
 • Min son Viggo har nästan samma diagnos som dig, add har han. Du är en stor förebild för honom och hela vår familj sen du pratat så öppet om det ♡ Viggo kommer finnas i publiken i Eskilstuna imorgon ♡ Vi är Super taggade hela familjen över att få se er live ♡

  Wictoria 2016-07-02 23:11:05 http://Wictoriaschmidt75@hotmail.com
  Svara
  • Svar på Wictorias kommentar.

   Stort för mig att jag får vara en förebild för din son! Hoppas vi ses efter idag på signeringen då! 🙂

   Viktor Frisk 2016-07-03 13:02:11
   Svara
 • Min son har ADD, nästan samma diagnos som dig och jag vill bara säga att du är en stor förebild för honom och för hela vår familj! Viggo kommer finnas i publiken i Eskilstuna imorgon! Ser fram emot att se er live! !!!!

  Wictoria 2016-07-02 23:07:58 http://Wictoriaschmidt75@hotmail.com
  Svara
 • Hej Viktor jag ville bara säga att din blogg är grym och att jag älskar att läsa den? Sen så undrar jag om det är 16.00 i parken zoo nu på söndag och om ni kommer signera efter konserten? För jag vill gärna ha en bild och en autograf utav er? Älskar er❤️ Vi ses imorgon!

  Elin 2016-07-02 19:47:23 http://viktorfrisk.nu
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack Elin! Grymt kul att du kommer, yes vi kommer sitta och signera sen efter spelningen också såklart! Vi ses där

   Viktor Frisk 2016-07-03 13:02:41
   Svara
 • Hej Viktor jag vill först tacka dig för en grymt bra blogg alltså du är verkligen grym. Sen så undrar jag om det är 16.00 i parken zoo på söndag/ imorgon? Hoppas jag kan få en bild och en autograf❤️ Älskar er?

  Elin 2016-07-02 19:13:46
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind