Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

-2*C

goteborg-1
Dags att sätta snurr på den här bloggen igen! Julen har varit grym, på riktigt. Jag har den här julen firat en libanesisk julafton och vi sjöng in till småtimmarna på natten! Familjen Saliba/Frisk är dom bästa jag vet. Mina egna föräldrar är just nu i Costa Rica och lever livet har jag sätt! Det är rätt kallt ute, det snöar och jag är insnöat i min nya lägenhet och här tänker jag hänga tills jag är frisk igen.

Nyår om några dagar och då åker jag till Göteborg och firar med några nya vänner faktiskt! Känner att jag behöver vidga mina vyer lite, det känns bra! Stockholm är en fantastisk stad. Men man behöver utrymme för mer än så. Annars mår jag bara bra, på riktigt var det länge sen jag var så avslappnad som jag är just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Göteborg tar emot dig med öppna armar! Här är alla välkomna 🙂 Får passa på att önska gott nytt 🙂

    Viktor Ingemarsson 2015-12-28 22:02:23 http://www.rawchefviktor.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind