Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULSTÖK I LYAN DAGEN FÖRE

561A8666 561A8671

Jag måste vara årets sämsta inslagare av paket, haha! Men tillslut fick jag ihop det på något konstigt sätt!! Nu är jag iallafall klar och ska alldeles snart åka hem till Christina & Elie och fira jul där i år! Mamma och pappa har snart kommit fram till Costa Rica så jag hoppas dom har det grymt bra där nere! Jag får försöka hålla ställningen här hemma vi firade dock en liten julafton för några veckor sedan så det blev kanon!

Och min julklapp i år blev min lägenhet som jag faktiskt har köpt till mig själv. Och det räcker så länge jag har min trygghet att komma hem till varje dag så kommer jag må riktigt bra! Jag vill önska er alla en riktigt härlig julafton och lova mig att ta hand om eran familj, nära och kära!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag måste erkänna, är också sjukt dålig på att slå in paket.. Haha!

    Önskar dig en god jul och gott nytt år. Stor julkram!

    Angelica 2015-12-24 14:05:36
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind