Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FLYTTAR IN

goteborg-12-2 goteborg-14-2 goteborg-9-3 goteborg-10-2 goteborg-18 goteborg-15-2 goteborg-17 goteborg-19 goteborg-16 goteborg-1-6 goteborg-2-5 goteborg-22

Nu ääääääntligen är jag inflyttad i min nya lägenhet i Vasastan. Vi började flytta tidigt på fredagen och blev klara sent inatt när vi satt och skruvade ihop alla möbler. Jag trivs väldigt bra just nu! Jag lovar att jag ska göra ett inlägg där ni får se exakt hur det ser ut i lägenheten nu när det typ är klart. Men än så länge väntar jag på 1 stor spegel som ska upp på väggen i hallen och lite annat.

Är sjukt tacksam för alla vänner jag har som faktiskt har hjälpt till! Äkta vänner är få men dom är väldigt äkta. Fint att se! Idag har Christina och Roy Fares glögg mingel och en julklappsinsamling till behövande barn och föräldrar. Väldigt fin omtanke så jag ska åka till Snickarbacken nu direkt efter jag skrivit det här inlägget.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Viktor! Vart är det fantastiskt fina marmorbordet ifrån? Tacksam för svar 🙂

    Lisa 2015-12-23 11:55:03
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind