Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KOLLAR INREDNINGSTIPS

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 13.54.22

Så sjukt att det är bara 1 månad kvar tills jag ska flytta in i min egna lägenhet. Kan erkänna att man blir lite störd av att bara sitta och vänta på dagen! Sitter och kollar runt på massa inrednings siter nu och försöker hitta lite tips på hur jag vill ha det i mitt eget hem.

Gillade era tips sist! Har mycket bra ideér på vad jag vill. Nu ska jag försöka släppa detta ett tag och sätta mig ner och jobba lite med ett annat projekt vi håller på med på kontoret nu!

1adfc3b261dfbf8f1bdcc62e3551a1fb_Fotor_Collage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!