Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HARD WORKING, GOOD LOOKING.

561A0347 561A0346 561A0338 561A0334 561A0350
Imorse var jag en liten presslunch med Shirtonomy! Så bra tanke att man kommer dit, provar ut en skjorta och får den helt skräddarsydd efter sin egen kropp, därefter läggs det in i deras system och sen när du behöver köpa en ny skjorta så får du den hemskickad måttsydd och helt efter din egen kropp! Kanon tips.

Det bjöds iallafall på en liten lunch med avokadomackor och juice. Fick även träffa grymma Philip Conradsson som skriver sin manliga modeblogg på Metro mode. Ett bra bloggtips för den modemedvetna. Ha en grym dag nu ska jag dra iväg och träna med Romeo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!