Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EFTER TIO MED MALOU

IMG_3509.JPG IMG_3510.JPG
Imorse var jag med i Malou efter 10 tillsammans med psykiatern Simon Kyaga. Vi pratade om kopplingen mellan ADHD och kreativitet.

Klippet går att kolla in nu i efterhand på TV4’s hemsida, HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Håller helt med i ovanstående kommentarer, dock är mitt fall snäppet annorlunda då det för mig handlar om min ADD. Jag fick min diagnos rätt så nyligen (som artonåring) vilket var en otrolig lättnad då jag alltid har haft det kämpigt i skolan utan att veta varför och alltid blivit ifrågasatt av mina lärare/föräldrar hur jag kan få A i ena ämnet men knappt godkänt i andra. Detta har medfört att jag ibland känt att jag har hamnat lite mellan stolarna vilket har varit väldigt tufft. Hur mycket jag ibland hatar denna diagnos älskar jag den desto mer och (hur klyschigt det än låter) kan jag inte tänka mig ett liv utan den, för jäklar vilka kvaliteér den medför! Vi med ADD och ADHD är nytänkande, kreativa och kan se saker ur ett helt nytt perspektiv och det VET jag arbetsgivare och folk på arbetsmarknaden kommer slåss om i framtiden.

  Slutligen vill jag bara tacka dig Viktor, för att du lyfter fram detta och pratar om det. Så otroligt viktigt och samtidigt som jag blir jäkligt inspirerad av detta inspirerar du andra och bidrar till mer kunskap om detta för folk som både har diagnosen/diagnoserna samt folk som inte har den. Vore hur fett som helst om du föreläste om detta i framtiden. Återigen, tack som fan Viktor!!

  Astrid 2015-11-05 21:00:12
  Svara
 • Kjenner meg veldig igjen i det du forteller! Selv fikk jeg diagnosen nylig, i en alder av 24 år. Det var akkurat som om puslespillet manglet en bit som jeg endelig fikk satt på plass. Bra at du er så åpen om det 🙂

  http://stephengrindhaug.com 2015-11-03 23:57:02
  Svara
 • Hej Viktor!
  Jag fick min diagnos adhd och är 19 år, det känns så skönt när någon berättar om just adhd och man känner igen sig. Jag klarade inte av skolan och fick avsluta min tid på gymnasiet då det var för svårt och fick ingen hjälp. Jag önskar att mer folk en dag kan sätta sig in hur vi som har adhd tänker och känner. Tack för att du pratar om det! Jag älskar adhd.

  Alexandra 2015-11-02 13:23:50
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!