Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ATT HINNA LEVA SAMTIDIGT SOM MAN LEVER

Winter-Tiger-Wild-Cat-Images

Om jag ska vara helt ärlig så håller jag med den person som skrev en kommentar idag om jag egentligen hinner med att leva. Jag hinner leva, jag jobbar väldigt mycket och vill försöka ha ett finger i spelet i det mesta jag håller på med. Vilket är roligt och jag har mycket energi för att kunna genomföra det.

Men ni läser lite mellan raderna och det är klart att senaste månaden har det blivit to much. Det är bara innanför dörren varje kväll och gå och lägga sig innan man ska upp 07.00 igen. Det jag jobbar med just nu är något som ni förmodligen inte ser så mycket av ännu. Det är både nya projekt, ny musik och jobb på PR byrån. Jag är driven och jag älskar det gör jag och det väger över. Jag skulle nog aldrig kunna leva på ett annat sätt än jag gör idag. När jag är i farten och känner pulsen i livet då mår jag riktigt bra! På riktigt.

marrakechny3 IMG_9138 marrakechny1 IMG_2769.JPG Processed with VSCOcam with f1 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Undrar fortfarande vart Chicago Blackhawks-jackan är från? Glöm inte andas också förresten, kramar!❤

  http://joannafanny.forme.se

  Joanna 2015-10-28 14:42:10
  Svara
 • Kul att jag fick vara med på bild hihi <3

  Rebecca 2015-10-28 14:21:31
  Svara
 • Viktor, du är en sån fin person❤️

  Anna 2015-10-27 20:47:55
  Svara
 • Du är grym! Men glöm inte att man måste vila ibland också 🙂

  http://georgesvensson.spotlife.se/2015/10/27/10-ar-som-entreprenor-2/

  George Svensson 2015-10-27 19:52:04
  Svara
 • Amazing and beautiful ❤️ Miss you viktor

  Kelly 2015-10-27 18:50:35
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry