Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NÄR TEGEL MÖTER VASASTAN

IMG_3244.JPG IMG_3240.JPG IMG_3241.JPG IMG_3242.JPG IMG_3243.JPG
God morgon måndag!

Här är min nya lägenhet ovanför! Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag skrev om den här lägenheten för ungefär 1,5 år sedan. Då var det min polare Jonathan som sålde den och jag la bara ut den på bloggen för inspirationsbilder och hjälpa honom med försäljningen. Känns som allting hänger ihop på något sätt haha!

Tror inte ens jag själv förstår hur glad jag är över att äga min egen lägenhet nu. Den är på 46 kvm och ligger i Vasastan, nära till tunnelbana och vänner. Många middagskvällar, sena efterfester och häng kommer bli endel av den här lägenheten. Jag får tillträde den 18:e december så håller på och letar inspiration och inredningstips nu. Så om ni har något tips på något jag borde veta eller se tryck iväg en kommentar.

Jag hoppas att ni får en bra dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fin leilighet! 🙂

  Stephen Grindhaug 2015-11-03 23:54:59
  Svara
 • WOW!!!! Snyggaste lägenheten jag sett! Får man flytta in på soffan eller?? 🙂

  www.emmaengstrom.forme.se

  Emma 2015-10-28 07:09:03
  Svara
 • Älskar lägenheten! Eftersom tegel inte ger det exklusiva/lyxiga intrycket så borde du satsa på mer industriell inredning som jag tror faktiskt passar dig otroligt bra! Satsa på en del koppar och gammalt trä med en del läder så kommer det passa utmärkt med betong skivan i köket och tegelväggen.
  Som några av de ovanstående säger… kolla in pinterest för oändligt mycket inspiration! 🙂

  Mvh

  David 2015-10-27 22:27:09
  Svara
 • Viktor, tror att du ska gå lite i den stilen som är på bilderna. Du ska inte kopiera allting rakt av men tror ändå att de kommer att bli skit snyggt om du vänder dig lite mera mot den äldre och rustika stilen i denna lägenheten. Sen kan du ju har väldigt modernt samtidigt för en tegelvägg har väldigt många för delar. Så om du kör en blandning av gammalt och rustikt med inslag av väldigt modernt
  Kram 🙂

  Rasmus Lundström 2015-10-27 20:30:41
  Svara
 • Första gången jag är inne på din blogg men jag kände att jag var tvungen att skriva. Jag har läst dina senaste blogginlägg precis och min fråga är; hur mår du Viktor? Mår du bra? Är du glad? Hinner du med att leva? Det känns som dina senaste inlägg ger hintar om annat, du verkar stressad, har väldigt många bollar i luften samtidigt, hinner du med? Se till att ta hand om dig och att åka utomlands i vinter låter som något du verkligen borde unna dig. Njut av livet och ha kul. Kram på dig!

  Jennifer 2015-10-27 15:02:37
  Svara
 • Älskade dina livestreamar!! När kommer det fler? Ha det bäst <3

  Madde 2015-10-26 23:54:16
  Svara
 • Lär att bli omöjligt att inte trivas i den lägenheten! Så himla snygg 😀
  http://georgesvensson.spotlife.se/

  George Svensson 2015-10-26 19:53:28
  Svara
 • Så galet snygg lägenhet! Tegel inomhus är ju ett av de snyggaste också. Som personen ovan/nedan.. pinterest är verkligen bäst!

  Anne :) 2015-10-26 19:13:46
  Svara
 • Pinterest är BÄST när det kommer till inredningstips! Finns såklart en maaassa bloggar och liknande men pinterest är sjukt enkelt och har gett mig mycket hjälp nu när jag flyttat till eget ställe 🙂 Sjukt fin lägenhet, lycka till!

  Danai Doverholt 2015-10-26 10:59:42
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry