Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW HAVEN CONN. USA

     IMG_2889.JPG IMG_2890.JPG
Tröja ifrån – Gant / Jeans – Levis / Skor ifrån – Jim Rickey /

Hemma igen! Jag ska vara så ärlig jag bara kan vara. Denna dagen har varit tung. Jag är trött och tröttheten har inte släppt på hela dagen. Förstår inte varför den sitter kvar inne i huvudet fortfarande. Tror att jag behöver sova så jag ska stänga av datorn och gå och sova efter att jag skrivit klart det här inlägget.

Sov gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Tror aldrig jag kommenterat innan, men rådiggar dig och din blogg och du har en helt fantastiskt klädstil samt personlighet(i varje fall så känns de så) Hur som helst, jag har ba en fråga angående din klocka(för visst är de en daniel wellington?) vilken färg tog du? För såg på ett annat inlägg att du hade matchat den till ett kiel james patrick armband och jag blev ba galet inspirerad att köpa exakt samma saker till min pojkvän i julklapp/present. För tänkte matcha armband och klockan nämligen. Sorry för längsta kommentaren ever, men du har galet snygg stil och jag blir alltid inspirerad av din blogg!

  Tack på förhand, ha en bra dag och forstätt med vad du gör! 🙂

  andrea 2015-10-16 00:36:20
  Svara
 • It’s normal that you are tired you work so much because you have many things to do because you are talented ☺️☺️☺️☺️

  Have a good night and have a good day tomorrow with smile ☺️

  Kelly 2015-10-12 23:45:38
  Svara
 • När har ni spelning i stockhom? ❤️kan inte du ringa fans i en video?

  Vendela Wiklund 2015-10-12 22:43:10
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!