Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÄLLINGBY CENTRUM

Igår körde vi i Vällingby utanför deras köpcentrum. Det var jätte mycket kidz och föräldrar där och även äldre. Vårat äldsta fans igår var 79 år, haha det tyckte jag ändå var riktigt roligt att de gamla paret kom fram till mig och Samir och frågade efter en autograf då blir man glad! Jag tänkte på en sak igår när jag stog där på scenen. Tänk att alla kommer dit för våran skull och faktiskt vill se oss uppträda. Jag är så glad att så många människor tycker om oss och tycker vi gör något bra.

Sen vet vi alla att det är minst lika många som inte diggar det vi gör heller. Men det är en annan sak! Jag är så tacksam för allt vad vi får göra och har fått göra ända fram tills idag. Det känns som vi bygger något stort och att det bara är början. Jag älskar att hålla på med musik! Jag älskar att träffa alla er varje gång! Jag älskar att få vara kreativ och göra det jag älskar. Att mitt jobb är som min dröm är så jävla kul! Ni är bäst, vi älskar er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ni är verkligen gärliga personer som ger glädje till folk:) Älskar dig 🙂

  Elin Andersson 2015-09-29 06:57:23
  Svara
 • Ni va bäst i heeeeela världen Viktor! Älskar dej oändligt mycket❤️❤️❤️❤️

  Issa 2015-09-28 08:47:43
  Svara
 • När jag träffa dig i Vällingby tänkte jag fråga kan jag följa dig. Men kunde inte komma ut så kan du följa mig mitt namn heter på insta nato_165

  Natnael 2015-09-27 21:56:36
  Svara
 • Fyfan va kul det var! Blir så himla glad av att se er, ni skänker enorm glädje till mig och alla andra fans! Alltid lika värt att vänta länge på att få träffa er. Ni är bäst, fortsätt vara de fantastiska personer ni är! Hoppas ni håller på med musik länge LÄNGE, och det sa du ju att ni skulle också haha! 🙂
  Jag älskar er, det kommer jag alltid att göra ❤️

  Linnea 2015-09-27 19:21:28
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!