Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUPERKRAFTEN ADHD

561A3896 561A3901 561A3869_Fotor_Collage (kopia) 561A3910 561A3908 561A3911
God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott! Nu är det full rulle här på kontoret igen. Imorse vad jag med och gästade Barnkanalen i SVT vilket var jätte roligt! Det var morgonshowen tillsammans med Doreen.

Jag pratade lite om min adhd och berättade hur det är leva med den diagnosen. Precis som jag sa så ser jag det som en superkraft! Jag ÄLSKAR att vara en energisk person. Det är någonting som har fått mig att gå upp varje morgon se positivt på varje dag även fast det regnar. När jag var yngre hände det att folk ibland retade mig och var elaka på grund av min adhd. Jag tror det beror på fördomar och att folk inte vet tillräckligt mycket om diagnosen. Adhd är ingen sjukdom, det är en superkraft!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Hej Viktor! Jag har också ADHD och jag ser det också som en superkraft. Du är min idol och jag följer din blogg och jag inspireras av dig. Du är en stor förebild. ÄLSKAR Adhd och Hatar den ibland Men försöker se fördelarna med adhd och då tycker jag det är bra att läsa något av någon som också har ADHD och som kan se fördelarna men även nackdelarna. Kram till dig.

  Sara Haraldsson 2016-12-24 20:05:29
  Svara
 • Hej Viktor. Jag är en kille på 29 år jag har asperger adhd dyskalkyli. Kolla upp Attention den föreningen är bra. Vi med Adhd är också mediala. Jag satt i publiken på SVT när ni presenterades förra året melodifestivalen 2016. Bra musik ni gör mvh Oscar 🙂

  Oscar Thunberg 2016-02-23 21:44:51
  Svara
 • Vart kommer tröjan ifrån? Stor inspiration är du!

  Viktor Johansson 2015-10-04 17:32:04
  Svara
 • Bästa du så sjukt stor förebild du är Viktor ❤️Älskar dig så mycket och hoppas vi sed snart. Bra kolla instagram
  Vendelaengla vfsb_st ! Ha det bäst Viktor

  Vendela Wiklund 2015-09-19 23:53:52
  Svara
 • Jag måste bara fråga, hur går en ADHD utredning till? Är lite skraj över den

  rebecca 2015-09-19 15:12:12
  Svara
  • Svar på rebeccas kommentar.

   Det vill jag förklara i ett längre blogginlägg för det känns inte som jag kan få med allt i en kommentar till dig här och nu. Men den pågår iallafall i upp till 6-8 månader beroende på. Det är olika tester där din hjärna får gå igenom massa tester och svara på enormt många frågor. Det tar ett tag men det är värt det för att kunna få en diagnos och sen kunna få hjälp utifrån det! Kram

   viktorfrisk 2015-09-19 22:23:17
   Svara
 • Hej!
  Min dotter på 14 år har nyligen fått sin Add diagnos…men hon vill inte prata pch om vad det innebär. Hon känner sig nog ensammast i världen om detta. Jag hade som förslag till skolan att kanske några coola killar och tjejer kunde ha föredrag i skolan om livet med Add/Adhd för att dom med diagnos ska få någon att relatera till..och här kommer du och berättar att ni planerar något liknade! Grymt! Då kanske skolor kan boka dig i frsmtiden kanske? Lycka till!

  Cattis 2015-09-18 18:34:43
  Svara
  • Svar på Cattiss kommentar.

   Hej Cattis!

   Jag förstår precis! Kände mig själv också ganska ensam och konstig ibörjan vilket var enormt fel! Helt galet. Jag vill gärna ut och föreläsa på skolor och försöka hjälpa barn och äldre till ett bättre liv genom att hitta kraften och de hjälpmedel som faktiskt funkar! Kram

   viktorfrisk 2015-09-19 22:25:44
   Svara
 • Såg dig på Bolibompa igår tillsammans med min 9-åriga son (som för den delen också heter Victor och som gillar dig och Samir mycket). Jag måste bara få säga att jag tycker att du framstod som en mycket sympatisk och jordnära människa med ett STORT hjärta. Och det bästa var att du beskriver ADHD så vackert med att säga att det är en superkraft. Hur fint var inte det!! Och positivt! Min son har inte ADHD men känner sig dock annorlunda ibland ändå då han har lättväckt ångest, svårt med koncentrationen och är en högkänslig person! Så att du berättade om ADHD på detta sätt du gjorde och att det just var du, som offentlig person som många barn känner till, var väldigt viktigt och generöst av dig! Vi måste alla vara mer toleranta och öppna för att det finns oändligt många sätt att vara på och att det inte är fel utan en tillgång. Jag älskar olikheter… då kan jag ifråga sätta mig själv och jag lär mig nytt! Tack och trevlig helg!

  Jenny Claesson 2015-09-18 09:29:07
  Svara
 • Tack för din öppenhet i intervjun på barnkanalen. Min 8-åriga dotter kände igen sig jättemycket i dig ☺. Hon är ännu inte diagnosticerad men blev ännu mer stärkt i att en ev. diagnos inte är något negativt eller något att skämmas för.

  Teresia 2015-09-18 07:53:24
  Svara
  • Svar på Teresias kommentar.

   Kram! Hoppas allt går grymt. Adhd är något väldigt bra om man nu har det. Det gäller bara att använda den kraft man får rätt!

   viktorfrisk 2015-09-19 22:27:33
   Svara
 • Personer med ADHD är de bästa som finns. Älskar folk som har mycket energi, tycker att de är uppfriskande. Man kan behöva ha de i bland i sitt liv, någon som alltid ser de positiva och inte alltid bara sitter stilla och tycker allting är tråkigt. Viktor du är en sjukt stor inspiration för mig och de hjälper sjukt mycket att du är så personlig i din blogg, du är inte så ytlig som alla andra bloggare är. Du vågar dela med dig av ditt liva, både bra och dåliga saker. Fortsätt med de du gör <3

  Rasmus Lundström 2015-09-17 20:52:36
  Svara
 • Kommer ni vara på någon nattklubb i Växjö isåfall vilken ?

  Anonym 2015-09-17 16:19:41
  Svara
 • Tror du gett många barn en ny, bättre syn på adhd nu. Hoppas du inspirerat dom lika mycket som du inspirerar mig! Bäst är du, älskar dig 🙂 ❤️

  Linnea 2015-09-17 15:19:40
  Svara
 • Du är en bra person! Det märks inta att du har adhd. Ha en bra dag! Du är bäst:)

  Elin Andersson 2015-09-17 13:15:58
  Svara
 • Din blogg länkas inte med Din och Samirs mikz för mig?

  Jonathan 2015-09-17 12:18:04
  Svara
 • Hey v

  I saw your funny snapchat with big toothbrush

  Yeah hyperactivity is not a illness. We can live with it normally ❤️

  Kelly 2015-09-17 11:39:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!