Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GOD MORGON

brorsyster brorsyster11

God morgon! Uppsala var roligt, nu sitter vi alla i en bil påväg mot nästa destination till Ludvika. Ser fram emot att komma till hotellet, ta en dusch, blogga, gå ut och gå en promenad, käka något och må bra.

Har glömt berätta för att jag faktiskt ska göra en sak från söndag och några dagar framåt tillsammans med min familj. Jag har inte hängt med min familj på nästan en hel sommar mer än några timmar i streck. Jag uppskattar små saker i livet och vissa av de saker är min familj. Jag älskar dem mer än allt annat i hela mitt liv!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej jag undrar bara vilka klädesmärkena du använder och vart du köper dina kläder?

  Liam 2015-09-15 00:11:43
  Svara
 • Hoppas att du får det bar med familjen
  Älskar dig

  Elin 2015-09-14 16:12:55
  Svara
 • Hej viktor

  I think this is your sister ☺️
  Yeah spend time with your family , it’s important so have a good week end
  Take care of your family

  Kelly 2015-09-12 22:41:50
  Svara
 • Så kul för dig!!❤️ Hoppas att du kommer fortsätta att må bra nu!❤️Älskar dig

  Anna 2015-09-12 21:00:39
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!