Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VING X LINKEDIN

Som ni vet jobbar jag nu på Mindmakers PR och där är LinkedIn en av våra uppdragsgivare. Ni har väl inte missat deras kampanj med Ving där Ving söker en reseskribent? Om ni har det vill jag prata om den lite kort, för jag tycker det är ett riktigt kanonjobb. Jobbet innebär att man bland annat ska resa runt i världen och besöka och beskriva Vings resmål. Men det är inte som ett vanligt jobb man kan söka till, istället kommer du att hittas om du finns på LinkedIn. Det här är ju ett drömjobb för alla er som gillar att skriva och resa! Och det är verkligen superlätt att bli hittad.

Så här gör du:

1. Skaffa en LinkedIn-profil om du inte redan har en.

2.
Se till att ha en så komplett profil som möjligt. Här kan ni läsa tips på hur du skapar den bästa profilen.

3.
VIKTIGAST AV ALLT – lägg till ”travel writing” och ”experience development” bland dina kompetenser så kommer Ving definitivt att hitta dig.

4. När ansökningstiden går ut (13 september), kommer personerna med de fem bästa profilerna att gå vidare för intervju till jobbet. Genom plattformar just som LinkedIn, känns det som att det blivit OK att vara ”lat” när det kommer till jobbsökning, och jag syftar inte på att ligga hemma och chilla! Tidigare när man sökt jobb har man ju behövt bläddra bland platsannonser, skriva personliga brev, skicka in CV osv. Men nu behöver du bara lägga ner lite tid på din LinkedIn-profil och så vips är du sökbar och kan bli hittad – och det är väl grymt!? Klicka här för att få mer information om hur du hittas!

561A2335 561A3503 IMG_3604.JPG IMG_3608.JPG IMG_3609.JPG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag brukar boka resor hos dom och resa med dom!

  Anna 2015-09-04 20:10:06
  Svara
 • Snälla uppmana dina följare att skänka pengar eller kläder till flyktingarna. Små barn dör, jag har bloggat och lagt ut på Instagram. För ingen förtjänar att dö pågrund av idiotiska människor som krigar…

  Matilda 2015-09-04 19:03:48 http://Nouw.com/matildaa
  Svara
 • Hej! Vilken tid är ni i Jakobsberg imorgon

  Tindra 2015-09-04 18:47:50
  Svara
 • Kan du göra ett inlägg om hur du blev en sådan bra bloggare? Det skulle ha varit kanon, jag skulle vilja utvecklas ännu mer än vad jag redan gjort. Varför jag just frågar dig är att du har bloggat sen du var 14 år. Du har nog tillräckligt med erfarenhet som du kan dela med dig av. Det skulle vara en bra knuff in i bloggvärlden.

  Anton 2015-09-04 15:28:03 http://Www.nouw.com/antzzoon
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson