Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SOCIAL MEDIA DIRECTOR HOS MINDMAKERS

yesyes
Idag gick det ut att jag blir Social Media Director på MindmakersPR.
Det känns grymt att jag får denna chansen tillsammans med Mindmakers teamet! Jag kommer fortsätta med musiken med Samir, min blogg och alla övriga projekt! Men detta är ett stor steg i min karriär att våga utvecklas och kunna jobba med mitt kreativa intresse varje dag!

Som många vet så har jag ett stort intresse för sociala medier och har bloggat sen jag var 14 år gammal. Jag känner att jag har stenkoll på det här området och därför är det kul att jag ska kunna fortsätta att utvecklas inom allt jag och vi gör!

Nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hoppas du trivs med jobbet! Lycka till älskade Viktor!❤️❤️

  Anna 2015-09-03 20:21:40
  Svara
 • Åh vad roligt, låter helt grymt!! Lycka till nu Viktor 🙂

  Amela Paratusic 2015-09-03 16:11:53 http://amelaparatusic.forme.se
  Svara
 • Förstår inte riktigt vad jobbet är? Kan du typ skriva vad du kommer göra osv? =)
  Men är glad för din skull, lycka till! Glöm inte bort bloggen, musiken, Samir och oss fans bara, haha! ❤️

  Linnea 2015-09-02 17:03:03
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Mitt nya jobb går ut på att vara Social Media Director. Så alla de stora företag och kändisar/influencers som företaget jobbar med är människor som jag hjälper att lägga en strategi för alla sociala medier, få dem att växa och vara med och bygga på rätt sätt, kanon roligt arbete!

   viktorfrisk 2015-09-13 20:31:15
   Svara
 • Stort Grattis,du är en drivande kille!
  Fått massa positiv respons från ert gig i Älmhult i lördags,både kommunen,arrangörer och väntande föräldrar är såå glada och tacksamma.
  Keep rockin:) kram Frida (helgens chaufför)

  Frida 2015-09-02 13:27:53
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Tack Frida! Jag blir jätte glad när du skriver så. Det är ett driv inom mig som vill framåt, jag älskar att arbeta och vill göra det bra! Riktigt kul att vi fick komma till er och uppträda på festivalen!

   viktorfrisk 2015-09-13 20:31:49
   Svara
 • it’s impressive that you work in the media since you were 14 years old. you changing every year. this is already seen since I folllow you
  . you grow your talent every day and we see your work become more and more incredible ❤️
  Kram

  Kelly 2015-09-02 12:43:34
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!