Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SNAPSHOTS FRÅN ÄLMHULT

561A6164Är rätt säker på att jag pratar för både mig och Samir när jag skriver hur kul vi tycker det är när ni alla kommer fram och ber om bilder och signeringar. I lördags så satt vi i 4 timmar och signerade i Älmhult!

Jag brukar själv tänka på hur jobbigt jag brukar tycka det är att stå i kö i ungefär 5 minuter och vill inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara för alla föräldrar som får stå i 4 timmar för att komma fram! Helt jävla galet. Men kul är det! Ber om ursäkt till alla föräldrar som får stå och vänta så mycket, vi gör vårt bästa för att ALLA ska få en signering och bild! 🙂 

561A6152 561A6161 561A6155 561A6148

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Beundrar människor som lyckas behålla sin ödmjuka attityd när de blir offentliga. Du är en av de människorna!

  Angie 2015-09-13 15:55:47
  Svara
  • Svar på Angies kommentar.

   Tack! Nu blev jag riktigt glad. Det är alltid kul att höra att man kan inspirera människor! Tusen tusen tack 🙂

   viktorfrisk 2015-09-13 20:28:03
   Svara
 • Håller med Linnea – ni försöker verkligen tänka på alla och göra det bästa möjliga för fansen. Det märkte jag när jag var på Lotta på Liseberg och man stod efter uppträdandena för att få bilder/ autografer med artisterna. Dock var det så jäkla mycket folk att det inte gick med alla, men det är ju tanken som räknas! 😉 😀

  Michelle 2015-09-01 11:34:02
  Svara
 • Och det är en av många saker jag älskar hos er, ni bryr er verkligen om oss fans! Det värmer mitt hjärta så enrotm att veta, att vi faktiskt finns i era hjärtan också. Ni försöker få till att alla ska få bilder och autografer, oavsett om ni inte har så mycket tid eller hur många det är i publiken. Asså fan va underbara ni är! Jag älskar dig / er ❤️

  Linnea 2015-08-31 23:27:15
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind