Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HEJDÅ GREKLAND

shoEn grym resa och nu ska vi åka hem vilket känns lite tråkigt men jag vet att vi snart är tillbaka i en ny stad hemma i Sverige och då blir man glad igen! Vi ska hem nu och när vi landar så är det att åka direkt från Arlanda hem och packa om väskorna för att åka vidare mot Gävle där vi spelar på en stor stadsfestival ikväll!

Hoppas ni alla mår grymt bra! Ser att ni fått uppleva lite throwback denna vecka på bloggen och det är för att jag för en gångs skull vågat lämna ifrån mig datorn lite för att kunna ta lite semester och ha kul här nere där vi varit! Ha en grym fredag så kör vi igång dagen nu direkt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej jag tycker att du är ju den bästa som har hänt tack semir och Viktor jag tycker att ni har mig

    Caroline 2015-08-02 08:32:27 http://Carro
    Svara
  • Jag älskar dig jättemycket! Du kommer bli världens bästa pappa❤️

    Sofia 2015-07-31 20:47:51
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!