Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SVART OCH VITT I EN SNYGG KOMBINATON.

shue
Otroligt snyggt! Enkelt stilrent och något helt i min egen smak. Jag som så många andra har knatat runt i ett par Air Max i snart 1 år. Stilren sko som jag nästan aldrig tror kommer gå ur tiden. Funkar till exakt allt, nästan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • hej vart kan man köpa tröjan?

  simon 2015-07-31 00:34:01
  Svara
 • hej, är nästan helt ny här på din blogg och vet nästan inte vad du skriver om. Men man kan ju klart se att du skriver mycket om mode och kill stilar. En sak som måste bli mer uppmärksam för killar. Men jag skulle tycka det var kul att veta vad ni killar gillar för stilar och kläder på tjejer. Vet att det är många mode intresserade tjejer men ändå. Vad tycker ni killar?!! Min bror brukar inte vara till så stor hjälp

  isabel 2015-07-30 09:23:44
  Svara
  • Svar på isabels kommentar.

   Kanske jag får börja kolla lite mer på det! Dock är det ju killmode som är intressant iallafall för mig 🙂 Men jag förstår din tanke!

   viktorfrisk 2015-07-31 05:11:23
   Svara
 • Hej, snyggt! vart kan man hitta en sån tröja?

  Alex Borghesi 2015-07-29 23:34:46 http://Alexx.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!