Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OUTFITS

outfit1
Den här sommaren har det varit svårt att kunna inspirera mina läsare så ofta som jag faktiskt har velat. Och ni vet varför. Men nu till hösten så börjar ett nytt kapitel och jag ska verkligen ge det tid, mycket mer tid att kunna få visa upp olika klädval för dagen, hur jag kombinerar och min egna personliga stil!

Det har alltid varit viktigt för mig att kunna uttrycka mig själv i mina kläder och de klädval jag gör. Ibland har jag till och med kunnat bli lite inspirerad av mig själv! Det är det här jag brinner för och även om musiken ibland har tagit över lite, så är det här det jag en gång började med. I höst kör vi i växeln igen!


outfit2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vart kan man köpa leopard jackan?

  Jonathan 2015-07-29 15:21:07
  Svara
  • Svar på Jonathans kommentar.

   Jag hittade den ifrån märket Skate på Junkyard, dock runt 1 år sedan! Men testa och se om du kanske kan hitta den där!

   viktorfrisk 2015-07-31 05:13:15
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che