Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INSPIRATION

tryhard
Ett riktigt bra tips som jag har gjort under de här åren då jag har bloggat! Det är att spara ner bilder i en mapp som jag döper till INSPIRATION för att sen kunna ta fram bilderna och bläddra igenom när jag inte har någon inspiration själv eller svårt att komma på vad jag ska skriva om eller skapa.

Kreativt skapande har blivit min vardag. Men jag brukar få svårt ibland att kunna hitta nya saker hela tiden och då kan det vara bra att bläddra sig in i mappen och hitta en nytändning! Det är coolt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!