Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

IPHONE SNAPSHOTS

attminnas
Bilder ifrån hela sommaren satt jag och kollade igenom min mobil nu precis! Det är mycket man inte delar med sig av som finns där hela tiden. Tyvärr har ju inte vädret varit det bästa den här sommaren men vi har haft. Man har väl fått försöka se allt från den ljusa sidan och köra på ändå!

En grym sommar iallafall där vi fått träffa så mycket nya människor och så! Det gör en verkligen glad och uppåt! Vill be om ursäkt lite för att jag inte bloggat på så flitigt senaste dagarna men vi är ute på turné och ni vet Wifi’t inte är kanon alltid och så! Ska försöka bli bättre nu när vi drar iväg till Grekland på söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!