Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KRISTIANSTAD

561A5688_Fotor 561A5690_FotorIgår var vi i Kristianstad! Om ni bara visste hur trött jag är just nu. Vi sitter i skrivandets stund och sitter i bilen påväg till Göteborg där vi ska spela ikväll! Jag tycker det är så sjukt kul att få se Sverige och få leverera till varje dag.

Så de kommande dagarna är det – Göteborg – Lotta på Liseberg – Gotland, Kallis – Gotland och sen direkt till Åsele. Vi är pågång! Vilken sommar vi har, vilket väder ibland och så är det! Må bäst, jag ska skriva här direkt jag har något intressant att komma med igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag tycker om er musik.
  Jag missade er i Kristianstad
  Min dröm är att få träffa er och krama o få er atougraf
  ni är bääääst☺

  Elly 2015-07-13 17:15:27
  Svara
 • Jag hittar ingenstans där man kan se vart ni spelar. Vet du vart man kan se alla platser som ni ska spela på? Tacksam för svar, puss:)))

  Ebba 2015-07-12 12:34:32
  Svara
 • Hey Viktor! a long time I have seen your blog is really great! I am Polish, and I discovered your blog quite by accident and I’m mega positively surprised. I also am a blogger, and I know what it efforts in running your own page. 🙂 I read your blog, I saw that you’re a singer with band mate .. I get another positive surprise 🙂 the music is great, I like it here 🙂 was only when I came to Sweden I had a chance to see you, listen to live;) great, I wish you luck in your career! I regularly read your blog 🙂 ps. I hope that you ate candy I gave you and have added you energy to sign autographs more 😀

  Karolina 2015-07-11 18:51:48 http://www.ah-carly.blogspot.com
  Svara
 • DU verkar leva sådant underbart liv, Viktor! Trots att det står mycket slit bakom ert arbete så njuter du för fullt. Jag är nog inte ensam om att säga att vi läsare njuter av att se ”backstage” från din sommarturné i Sverige. Må så gott gubben.

  Calle Engström blogger 2015-07-11 15:48:13 http://calleengstrom.colin.se/
  Svara
 • Ni kommer ha det så sjukt kul på Lotta På Lisse!

  www.finest.se/mathiashjorth

  MathiaS Hjorth (modebloggare) 2015-07-11 15:24:18 http://www.finest.se/mathiashjorth
  Svara
 • Är du taggad inför Lotta på Liseberg? Hoppas vi ses 🙂

  Angelica 2015-07-11 15:07:13
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!