Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VILKA PRODUKTER ANVÄNDER JAG FÖR HÅRET?

561A3298 561A3303
Hårfönen kan du hitta – här / Urban vax kan du hitta – här / Saltvattenspray – här / Hårspray – här / Torrschampo – här / Dust it pulver – här

Här är de produkterna som jag använder för mitt hår. Så tänkte lista mina 6 favoritprodukter som jag använder näst in till varje dag. Här kommer de i rätt ordning, för att få den bästa volymen och frisyren jag har.

1. Först använder jag saltvattenspray direkt efter jag har duschat håret. // 2. Sen fönar jag det och jag använder ett litet munstycke för att få volym på rätt ställen // 3. Sen använder jag dust it pulver för att börja bygga volymen samt forma frisyren jag vill ha // 4. Sen lägger jag i hårvax i hela håret och även på sidorna för att få stadga och bra styling // 5. Efter det en stark hårspray som faktiskt håller vad den lovar! Så håret sitter på plats under dagen, festen, eller jobbet. // 6. En liten tilläggs grej är att jag ibland lägger i torrschampo så håret håller sig rent men att man inte behöver duscha håret varje dag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha om jag var kille skulle jag börja använda dessa produkter direkt! ❤️

  Linnea 2015-06-22 07:24:45
  Svara
 • Ja snälla gör en video

  2015-06-20 20:08:58
  Svara
 • tja, kan inte du lägga ut en video på hur du stylar det och fönar in det osv 🙂

  Ahmad El-Zaatare 2015-06-20 17:12:39 http://finest.se/Aze
  Svara
 • Ditt hår är verkligen perfekt!

  Rainbowpikka 2015-06-20 17:12:23 http://www.nouw.com/Rainbowpikka
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson